Скалата на лъжата при Въргала - кръгла нула

Той бе най-чистият човек във VIP Brother, заяви Ани Владимирова
Обновена: 19 ное 2014 14:13 | 18 ное 2014 11:41, Александър Попов
25
Скалата на лъжата при Въргала - кръгла нула
Снимка: VIP Brorther

Победителят във VIP Brother Влади Въргала е бил най-честният и искрен човек в къщата. Това заяви психологът Ани Владимирова в ефира на Нова тв.

"Според портретите, които направихме преди влизането на участниците, имаше един, при когото лъжата в скалата бе нула. Това се оказа именно Влади. Винаги леко ми е простеел, но сега видях някакво толкова чисто същество, което ме радва", каза Владимирова.

"Влади Въргала не може да бъде звезда, той просто е любимец, едно добро момче, човек от народа", описа победителят Евгени Минчев.

Самият актьор призна, че един от най-трудните и емоционални моменти е бил по време на "замръзващата" мисия, при която се появиха децата му. Въргала заяви, че при първа възможност ще се свърже с жената, с която говори по телефона и му обеща покрив.

По време на шоуто Влади призна за своите проблеми със семейството, включително, че може да му вземат апартамента. Непозната жена пък му предложи при нужда този на дъщеря й, който ще бъде освободен скоро.

"Много е силно чувството да знаеш, че хората са отделили от парите си, за да дадат на мен победата. Освен всичко друго е и задължаващо", каза още Въргала пред Гала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: Влади ВъргалаVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наградата е реклама по Евгенчовски.
17
2
 
4
 
! Отговори
oxa преди 9 години
Оказва се, че дори награда за победителя няма и никога не е имало. Въргала се прави толкова време на *** за нищо. Единствената "награда" е един хвърчащ лист "грамота - любимец на народа". Честито!
16
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тоя е егати плюнката
15
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре де, това , че е алкохолик, не го прави лош човек.....80% от българите са алкохолици
14
0
 
8
 
! Отговори
oxa преди 9 години
Някой изобщо пращал ли е СМСи за тая глупост и има ли такива наивници у нас?? По-добре тия пари да ги дам на някой, който е в нужда на улицата, вместо да пълня гушите на набедени ВИП сулю и пулю...
13
3
 
1
 
! Отговори
Инспектор Енджой преди 9 години
Може ли честен човек да лъже хората в радиопредаването си и да дава наградите на свои приятели и познати?
12
9
 
4
 
! Отговори
Цв.Вас. преди 9 години
Хм, ега ти VIP-a, хленчи нон-стоп, че нямал мангизи!
11
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ани по завоалиран начин ни каза,че Влади си е кръгла нула и това е самата истина.Иначе още седмица след като започна това предаване в сайтовете беше съобщено,че победителя е известен и това е Въргала.А баламурковците пускали СМС трева да пасат.
10
1
 
2
 
! Отговори
123 преди 9 години
До АнонименЗащо не пишете името си? Много е лесно бизлично, безотговорно и обидно да изказваш мнение, без да стоиш зад името си. Победителят, може да коментира човек най-малко на неговото ниво.
9
15
 
6
 
! Отговори
анализатор преди 9 години
Въргала е алкохолик и бездарник. От цялото шоу съжалявам само, че не видяхме секс между магарето и Кучкова. Кали също е много секси, но иначе е *** с мутренски манталитет.
8
4
 
10
 
! Отговори
Sasho преди 9 години
E ne moga da povyarvam kolko prost i zloben narod sme. A posle zashto darjavata ni e v tova polojenie !!!((((
7
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Луди ли сте, трябваше да спечели Лили Иванова! Тя е най-добрата! Обичам те, Лили! Гордея се с теб! И с Гришо също, но повече с теб!
6
10
 
18
 
! Отговори
не съм балък преди 9 години
Преди да почне този брадър някъде по форумите четох, че продуцентите са решили Въргала да спечели. Не виждам кой се е вързал да праща СМСи....
5
3
 
12
 
! Отговори
svedust преди 9 години
Идеята беше да покаже соц ВИП брадъри и логично, трябваше да спечели някои, който е роден и живял по това време. Абсолютния фаворит за мен беше ако следваме и този път на логиката Тити Папазов, но той- много рано напусна. Иначе ако беше вътре финалът щеше да има друг край. Лоша, добра, Йорданка Христова е типичен представител на соц ВИП-а и това няма как да се отрече. Уош МС е добро момче, но не е част от соц историята на България за разлика от баща му.
4
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спечелиха тези, които трябваше - продуцентите и сие, всички останали са губещи, едни време, други престиж, трети някой и друг лев от изпращаните есемеси.
3
25
 
30
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Не съм доволен от това,че Въргала спечели.Той не беше най-достойния от съквартирантите.Той лавираше между тях,нагаждаше се,играеше и това ,че се направи на страдалец окончателно ме отблъсна от него.Дори да е вярно това което каза,не биваше да го изтъква,но го изтъкна,защото знае,че народа подкрепя страдащите.Не ми хареса това.За мен трябваше да спечели Уош,защото беше абсолютно истински.Викаше,караше се ,смееше се и плачеше,но всичко това беше истинско!
2
34
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То и Въргала си е кръгла нула.
1
46
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Влади е една пияна чотура. Трябваше да спечели Йорданка Христова.